Websites die succes leveren

Website ontwikkeling

Sinds 2007 realiseren wij succesvolle websites voor onze klanten. In die afgelopen 10 jaar is er veel veranderd. Het gebruik van internet is enorm toegenomen.

Tegenwoordig is een website steeds meer bepalend geworden voor het succes van bedrijven. Veel mensen zoeken eerst op internet naar informatie voordat ze een aankoopbeslissing nemen. De website is dan een eerste middel in het aangaan van een relatie. Is jouw website klaar voor die eerste date?Gedreven vanuit marketing

Belangrijk is dat jouw website altijd wordt bekeken door de ogen van jouw klanten. Dat is hoe pagina's moeten worden opgesteld en de teksten moeten worden geschreven. Pakt je website die bezoeker die op zoek is naar jouw product?

Naast het meenemen van jouw klant in zijn aankoopbeslissing is het ook enorm belangrijk dat dit hele proces wordt doorgemeten. Meten is weten! Met goede analyses van die data kan je jouw website verbeteren om een hogere conversie te scoren. Dat is waar wij ons graag voor inzetten.

Je website uit laten blinken

Websites leveren wij standaard op met deze niet te missen eigenschappen.

 • Mobile friendly

  Je website werkt op je smartphone. Wel zo fijn want 40% van al het bezoek is mobile.

 • Maatwerk modules

  Wij zijn dol op specifieke wensen. Ontsluit bedrijfsprocessen naar je website.

 • Gebruiksvriendelijk CMS

  Toevoegen van pagina's en wijzigen van teksten of foto's kan je eenvoudig zelf doen.

 • Internet marketing

  Je website wordt gevonden op zoekmachines en bezoekersgedrag wordt doorgemeten.

Klantcases

Meka

Meka.nl

Voor Meka Meterkasten is een complete redesign gedaan naar moderne website. De focus van de nieuwe website ligt op het helpen van klanten in het offerteproces. Klanten kunnen nu direct een basisofferte opstellen vanuit de producten op de website.

Meka

AdvocaatBroeke.nl

Voor een advocatenkantoor moet de website een betrouwbaar beeld opwekken. Mensen zoeken echter niet alleen voor juridische informatie, maar willen een afspraak maken met iemand die zij kunnen vertrouwen. Daarom is AdvocaatBroeke.nl zo persoonlijk ingesteld.

Meka

VanWijkBouwmaterialen.nl

Voor Van Wijk hebben wij een nieuwe website opgeleverd. De website is overzichtelijk opgezet en zorgt ervoor dat klanten en prospects snel begrijpen wat Van Wijk voor hen kan betekenen. De website wordt beheerd door de klant zelf via Wordpress, een gebruiksvriendelijk CMS met veel mogelijkheden.